Sider

søndag den 3. august 2014

Hvem er Angie?

Undskyld hvis nogle af billederne ikke er i top!

_________________________________________________________________________________

Så jeg tænkte at jeg vil fortælle lidt om hvem jeg er!

Jeg hedder rigtig Marie-Louise, men Angie er det første og det eneste kælenavn jeg har fået af en veninde. Det var noget med jeg havde et bruger navn der indhold Angel og derfor kaldte hun mig Angie.

Jeg er vokset op i en lille by ude for Middelfart(Vestfyn), jeg starte med at bo på en gård med mine forældre, søster og bror. Min far gik hen og blev syg da jeg var omkring 3-4 år gammel. Han endte med at blive lam i venstre side og tog også psykisk skade. Det førte senere hen til at der ikke var den samme kærlighed hos min forældre, som der var før. I anden klasse flytte jeg med min mor op i en lejlighed og boede godt der nogle år.

Men lad os gå lidt tilbage igen. 

Børnehave! AMEN jeg elsket det! Jeg havde to veninde i børnehave, som jeg virkelig nød at være sammen med. Den ene miste jeg kontakten til da vi skulle starte i skole, fordi hun skulle på en anden skole, en hvad jeg skulle. Jeg havde været lidt af en vildt barn i børnehaven, jeg slå på en af de voksene(Men til mit forsvar, han kunne bare lade vær med at lave sjov med mit hår) men det kom jeg af med da jeg starte i skolen. Jeg har altid skulle være det gode barn i skolen. Men der hjemme, ja... Lad os bare sige jeg var en møg unge.(Eller hvad min mor siger)

I 3. klasse oplever jeg første gang at livet kan være noget lort(For det at mine forældre gik fra hinanden, var aldrig noget lort i mit liv.) jeg miste først min mormor af kræft og senere hen min matematik lærer i en ulykke.

Men tingen gik videre, og jeg levet stadig fint i skolen. Selvom jeg stille begyndte og blive mobbet. Det var ikke det helt store igen og jeg kunne nem klare mig igennem det, fordi jeg havde de veninder jeg havde.

Men alt skulle ændre sig! I 7. klasse skulle vi skrifte klasse, fordi at vi skulle have elever fra en anden skole af, som kun havde til 6. klasse. Jeg kom en i en klasse hvor jeg ikke snakket med nogle og jeg havde det svært med at snakke med folk. Jeg blev stadig mobbet, men kunne ikke så let klare det igen, fordi jeg tænkte mere over det, fordi jeg stille miste de veninder jeg havde, og derfor ikke kunne lade det være.
Jeg ender med at være ude af klasse i ca. 2 mdr. Som også skulle hjælpe mig med at få det bedre. Det fik jeg aldrig og sad og havde samtale, og det ente bare med at jeg kom hjem med tåre i øjne, fordi den kælling(Undskyld mit sprog) Mente at min mor var en dårlig mor, og jeg havde ikke bragt på noget tidspunkt om at jeg synes min mor var en dårlig mor.
Min mor købte på det tidspunkt dyrt tøj til mig, såret for jeg havde det godt, og hvis hun havde været en dårlig mor, vil hun ikke tage mig ud af skolen og sende mig på efterskole, fordi hun kun vil mig det bedste. Ja min mor er stor ryger, men hun har da altid været der for mig.

8. klasse får vi igen nye klasse, og jeg håber der lidt håb, fordi jeg håber jeg kan begynde og snakke med folk igen. Nope det var der ikke og jeg begyndte mere og mere følge mig uden for.

9. klasse eller det bedste år i mit liv! Efterskole. Virkelig dejligt år med dejlige mennesker, som jeg vil ønske jeg så lidt mere til. Men virkelig nogen dejlige mennesker og jeg følte mere åben og følte ikke nogle dømte mig og jeg bare kunne være mig selv.

10. klasse. Lad os komme tilbage til lorten! Jeg ende på Realskole(privatskole) 10 km fra hvor jeg bor. Jeg prøver at snakke med folk, men det var lige som om man ikke kunne, fordi alle stort set kendte hinanden i forvejen. Jeg fik det dårligt, skippe dage, fordi jeg ikke kunne holde ud at være i klasse, for det var 7-8 klasse tilbage igen.
Jeg prøvet at snakke med folk, spørge hvordan deres dag havde været osv. Men INGEN spurgte igen også opgiver man lidt håbet om at finde kemien med folk.
Jeg bare glad for jeg væk der fra og det eneste gode ved det sted, var at jeg lærte noget. Jeg kan ikke sige jeg glad for dem jeg gik med, for det vil være en stor løgn.

det der stor på fremtiden nu er HTX i Fredericia! Jeg glæder mig en del og jeg har fået kontakt med veninde fra børnehave igen. Jeg virkelig glad for det, selvom det nok ikke er som der vi var børn, men jeg glad for have kontakt med hende, og håber vi kan blive ved med det.


MEN husk på! At du vil blive til noget stort i dag! Det kan godt være du måske ikke for det store drømme job, men jeg tror at hvis du har hjerte på det rette sted, så vil der være nogle der ser op til dig.

Jeg ser op til min mor, fordi hun er en god mor og fordi hun vil mig det bedste. Jeg ser op til hende, fordi at hun ikke er perfekt, og fordi at jeg ikke vil ene som hende. Jeg vil selv lave min madpakke og jeg vil også selv hente min sodavand, når det er jeg bliver voksen :DDet her er hvem jeg er! Jeg er en pige der har haft lidt af et bumb på vejen! Men det kunne havde været værre! Mine forældre kunne da være så sure på hinanden at det ikke vil snakke. Jeg kunne havde begyndt og cutte i mig selv, jeg kunne havde ikke været her. Jeg prøver at tænke positivt!

1 kommentar:

  1. Hej Angie. Super fin beskrivelse af dig selv!
    Rigtig fin blog du har, kig forbi min hvis du får lyst :)

    Line
    www.Linebiine.blogspot.com

    SvarSlet