Sider

søndag den 31. august 2014

Hannerupløbet 2014 + mere

Guud glemte næsten at fortælle jer det!

run and feel amazing

Jeg deltog i dag i Hannerupløbet, og var tilmeldt igennem min skole, så fik en dejlig HTX Lillebælt trøje, som jeg forguder. Jeg var ude og løb 5 km og gøre det på godt 38 min. Virkelig slot af mig selv. Sær fordi jeg løb næsten 1½ km uden stop. Jeg virkelig stolt af mig selv fordi jeg har haft de problemer med mine knæ, som jeg nu har haft. Jeg har dog også lovet mig selv at jeg skal blive bedre til at løbe mere, og er starte med at løbe hver weekend. Jeg starte stille og roligt, da jeg ved det dumt at presse mit ben alt for hårdt og fordi jeg helst ikke vil komme til skade.

Don't give up

Men jeg har også brugt min weekend på at være sammen med to piger fra min klasse. Vi hygget os med masser af slik og masser af film, efter film, efter film. Jeg blev også til en burger(billede findes på IG(AngieDavidsen)) Så tror jeg er godt mæt op med slik for resten af året.

The last song
Meget kan man sige om Miley, men elsker hende stadig i Last Song, som var en af de dejlige film vi så! Elsker den virkelig! og græde HVER gang!


❤️

The last song

2 kommentarer:

 1. Det er så fedt at løbe! Jeg løber omkring 3 kilometer 2-3 gange om ugen inden jeg tager af sted i skole - det er virkelig dejligt! Og The Last Song er sååå god!

  Mathilde | MATHILDE JULIE

  SvarSlet
  Svar
  1. Elsker at løbe!
   Også bag efter har jeg det godt med mig selv :) <3
   Vil ønske jeg kunne mere, men også bare bange for at belaste mit ben alt for meget :(

   Jaa den er så elsker den!

   Slet