Sider

torsdag den 2. juli 2015

Summer update - Picture book

Solen er stille begyndt rigtig at komme frem for at varme luften godt grundig op. Det dejligt at solen er fremme, men håber bestemt også på nogle små regnvejrs dage, for ELLERS kan det her godt blive rigtig klamt. Jeg bruge timerne 12-15 med at sidde inde for, eller nyde skyggen. Men alle de andre timer prøver jeg at være ude i solen og nyde den.
Jeg har igår, både været ude og sole mig, ude og gå i byen og været ved stranden og været i vandet for første gang i år, DET SÅ FUCKING DEJLIGT!!
Jeg fik et brev igår, som min far kom med, det var et brev fra en ældre dame, som min far og jeg ofte kom ned og besøgte, fordi at han har markene til den gård hende og hendes mand boede på. 
I brevet var der en lille fødselsdag hilsen og 500,- så jeg valgte(efter som hun bor ved plejehjemmet der er 200 meter fra mit hus) at jeg vil købe en lille sød blomst til hende og sige tak for gaven. Det var rigtig rart og dejligt endelig at kende en kvinde som er op i alderen, men som ikke er (undskyld mit sprog) pisse syg og næsten ingen livs glæde tilbage. Vi fik os en hyggelig snak, både om min fars gamle hund og om mine brune øjne, da hun ikke kunne huske at jeg havde det.
Senere på dagen og hen af aften, tog vi til stranden for at bade(Jeg vil i, og så vandet var piv koldt), men til overraskelse så var vandet RIGTIG dejlig varmt og var også en tur under. Magnus havde også sin først tur i vandet, han var ikke HEEELT vild med det, men han var ude og svømme.
Aften blev efterfulgt med at vi spise nogle lækker sandwich, bolle ting, som vi havde lavet. Det rigtig dejligt og vi holdt en lille form for picnik på stranden. Senere kørte vi afsted og fik is.
En rigtig god dag og HÅBER da klart at der kommer flere af dem!
Men her kan I da få lidt billeder fra dagen, havde ikke mit kamera med, så de er taget med mobilen, men det kan også gå, da det jo stadig tager fine billeder.4 kommentarer:

 1. Sikke nogen fine billeder, alt for skøn hund!

  www.frederikkes.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Bestemt Frederikke, er glad for min nye telefon :) Elsker den tage så gode billeder :)
   Du må da endelig godt få ham, han skal bare luftes også gøre han kun en gang vær 10 min :D

   Slet
 2. Dejlige billeder, jeg kommer helt i sommerstemning!:)

  annamatildehv.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahaa, er jeg også selv (^.^)(^.^)
   Selvom at nætterne er ved at blive mørke og mørke (^~^)

   Slet