Sider

tirsdag den 28. juli 2015

Lately on Instagram - Picturebook

Nogen gange bruger jeg min Instagram lidt ofter end at jeg blogge, det nok fordi det lidt hurtige at dele de få øjebliksbilleder, i sted for at skrive et nyt indlæg om det hver gang. Men jeg synes da jeg vil fortælle hvad der har forgået de sidste par uger, ud fra mine insta billeder.Jeg har endelig efter et stykke tid fået anskaffet mig nye farveblyanter og toucher, især efter at Magnus har spist de andre plus skulle bruge dem, da jeg godt lig at havde noget og lave når jeg rejser med offentlig tranport, og kommer en del mere til at havde lidt længere rejse tid til det kommene år.Jeg har så også været et smut forbi Roskilde for at besøg en af mine venner, og tro mig. Jeg fik rigtig tegnet med den transport tid der var. 3½ time... puhahaaa, jeg GLÆDER mig til når togene igen kører over vestFyn. Men ud over det, så havde jeg 3 gode dage på djævleøen, nok et af de bedste højrepunker i ferien.


Jepsen. Jeg er total fan af runde solbriller. Jeg har blandt andet fået det her lækker par hjem fra eBay, og lover skam at jeg nok skal vise de andre frem.
Men ud over det, så blev billedet taget, da jeg var på vej hjem fra arbejd. Selvom er jeg er blevet 18, så fik jeg lov til at blive sommerferien over, og det er jeg rigtig glad for og har dag også taget de 6 vagter jeg kunne få.Jeg stille og roligt rigtig begynde at indrette mit værelse, med forskelige ting jeg har fået skaffet mig, og nu kan I se min samling af solbriller. Man kan aldrig få for mange, de skal ikke kun beskytte mod solen, de skal også for en til at se tjekket ud.Ud over at skal arbejd, være sammen med venner, indrettet værelset, skal der slevføglig også være tid til den kærer lille Magnus. Jeg ELSKER det her billede af ham. Han er igang med at prøve at fange en flue, som der sad på mit ben, jeg elsker virkelig hans blik.
Jeg savner at Jensen(min gamle hund), fordi hun var altid klar på at stå model, det er Magnus ikke og man skal være heldig og glad hvis man får billeder som dette af ham.


Efter et pr, fik jeg endelig taget mig sammen til at sætte nitter på en kjole jeg har anskaffet mig hos en genbrug. Jeg er HELT klar glad for hvordan den er kommet til at se ud, og fuck med den ikke ser skide perfekt ud, den er stadig pæn og man kan hele ikke se de små fejl der er, når jeg først har den på.
4 kommentarer:

 1. Det lyder som om, du har haft det sjovt de sidste par uger! Jeg ELSKER bare at købe nye farveblyanter - der er bare et eller andet særligt over det, haha! Jeg har også ret mange solbriller, som plejede at hænge på en bøjle på min væg, men nu har jeg fået sat et spejl op, så jeg har været nødt til at tage solbrillerne ned. Nu ligger de desværre bare i min skrivebordsskuffe, for jeg ved ikke helt, hvor jeg skal gøre af dem :/

  Rigtig fedt indlæg!
  God fredag!

  Mathilde | MATHILDE JULIE

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, jeg er dog glad for at have en hylle hvor mine kan ligge fremme <3
   Jeg er så glad for mange forskelig slags solbriller og elsker at købe ting fra eBay, for synes tit at der bedre kundeservice :)

   Du må også havde en rigtig god weekend :)

   Slet
 2. Jeg har også købt et par solbriller fra ebay, og jeg er SÅ glad for dem. Og så kostede de kun omkring 10 kroner! Helt vanvittigt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det dejligt billig også findes der så mange fede ting :3

   Knus
   Angie

   Slet