Sider

onsdag den 3. december 2014

Tynd eller ej - du er perfekt!

Det lige meget og du er født tynd og har svært ved at tage på. Det lige meget om du har en delle her og der. Det vigtigste er du tilfreds med dig selv, men jeg forstår hvis det svært, når man ser at modeller er skide tynde og høje(Jeg har intet mod folk der er tynde) Men jeg synes der burde være flere modeller som også har lidt på sidden, fordi vi forskelige og måske vil flere piger føle sig glade for deres krop.
Jeg er glad for min egne krop, men nogle gange føler mig simpelhen også tyk og fed. 
Jeg er ikke overvægtig og jeg prøver så godt jeg kan at lave sundt. Jeg har dobbelthage og hader at få taget billeder, fordi den ALTID skal lige liste sig ind på billederne. Jeg kan godt gå i bikini på stranden hvis jeg sammen med min familie, jeg kan ikke overfor folk jeg kender(Som i venner eller andre bekendte), fordi de fleste piger jeg kender bare er tynder end jeg. Jeg er høj, hvilket er en god ting, bare ikke når man skal finde bukser. Jeg har bukser der er i str 44, fordi ellers kan mine lange ben ikke være i dem, men om livet så sejler de bare af sted.
Jeg er glad for min krop, for det meste, men jeg vælge bare at sige dårligt om den, fordi jeg ved folk vil brokke sig og sige jeg ser godt ud, og på den måde styrker jeg min slevtidlig, fordi jeg får af vide af andre at jeg ser godt ud.
Mit budskab er at jeg håber at I også vil få det bedre med jer selv, selvom I ikke ligner modellerne man ser i bladene. Det lige meget om du elsker mad, for jeg elsker også selv mad, og hvis du synes du burde tabe dig, fordi at du vil få det bedre med dig selv, så sæt dig ikke på din flade røv, men kom i gang(Mere henvendt til mig selv)

Jeg har taget de her billeder, for at vise at jeg ikke perfekt. Men jeg stadig glad for den jeg er. 

4 kommentarer:

 1. Hvor er du flot!
  Måske et lidt underligt spørgsmål - men hvor høj er du? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er de 177 cm høj ;)
   Så helt lav er jeg ikke 😊

   Slet