Sider

torsdag den 25. december 2014

Mål for 2015

Post

Året er snart ved at være slut og derfor har jeg nogle mål jeg gerne vil prøve at få genført i 2015!


*De fleste af billederne er fundet på WeHeartIt


!✌
1. Er at jeg skal prøve at dyrke mere motion. Man kan jo stadig lave nogle ting, selv man har dårligt knæ. Jeg siger det hvert år og det bliver aldrig til noget. Men 2015 skal blive året hvor jeg virkelig skal prøve, sær fordi at hvis jeg vil tabe de sidste kilo, som jeg ønsker at tabe mig, så skal der arbejds.

my life in one picture
2. Få mig noget mere tøj. Jeg lidt træt af føles at man hele tiden går i det samme igen og igen, og der ikke rigtigt er noget nyt i blandt det er går med.

3. Tag flere billeder. Jeg vil have mig et mål for at jeg skal lave flere projketer omkring at tage billeder, også bare i det hele taget at tage flere natur billeder. Jeg elsker virkelig at opleve naturen. Et andet mål, som også lidt en del af det her, er at få opdraget mit spejlrefleks, måske en ny model eller bare nogle nye objektiver til det. Jeg ved det ikke helt endnu, da penge også skal være der.


4. At jeg kommer godt igennem 1.g med karakter som jeg selv kan være glade for. 

(14) Post piaciuti | Tumblr
5. At jeg består min kørerprøve og derfor kan få lov til at låne min mors bil en gang i mellem.


6. Jeg håber at jeg kommer til at noget mere til dem begge i 2015, end jeg har gjort her i 2014. Fordi det virkelig nogen dejlige piger, som jeg er rigtig glad for at kende :)

Pretty Little Fashion ♡ | via Tumblr
7. Vær bedre til at holde mit værelse rent og pænt. Det aldrig været det jeg har været god til, men det skal der virkelig laves om på. Jeg skal også havde prøvet at gøre det mere personligt.


Det her var de helt store mål fra min side af. Hvad er jeres mål? Fik i opfyldt dem for 2014?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar