Sider

fredag den 1. juli 2016

Undskyld vente tiden! + Ønskeliste

Jeg beklager virkelig at jeg ikke har skrevet noget i lang tid, men jeg har haft travlt med årsprøve i fysik og eksamen i biologi.Jeg har dog også haft nogen små problemer med min computer som skulle kigges, samt at så havde jeg ærligt bare brug for at koble lidt af for mig selv. MEN! Nu er jeg klar igen, og håber at vejret bliver bedre, så jeg kan komme ud og nyde naturen og fået taget nogen billeder. Endelig er jeg da glad for jeg ikke valgte og købe en ny bikini, hvis vejret bare skal forsætte sådan hele juli måned.

Jeg har fødselsdag på onsdag, og jeg glæder mig virkelig og har også fået sat nogen ting på ønskelisten, som kan ses på billedet.
 

Det jeg håber allemest at få, er at få en ny kamerataske, da jeg virkelig har brug for en ny og bedre end, end den jeg har nu, samt at jeg snart forhåbenligt får skaffet mig et nyt kamera, så vil det kunne være dejligt at få en ny taske.

Men som altid når jeg viser noget frem, så skal jeg da nok dele nogen link, sær for de ting jeg ønsker mig fra en website, hvilket er jo alle.

Skoene har helt klart vundet mit hjerte, ligesom Asos har, jeg købte nogen fine sommershorts den anden dag, hvor jeg var nød til at sende dem tilbage, fordi de var for store til mig, selvom jeg købte den størrelse jeg plejer. Jeg er vild med denne retro stil skoene har, og jeg vil nemt kunne bruge dem til hverdag, samt fine begivenheder. 260,88 Kr.

Bralette er virkelig noget jeg glad for, sær når jeg har nogen højtajlet shorts på, da jeg normalt hader at vise min mave frem, jeg har fået mere selvsikkerhed omkring det og hjælper da også nu når jeg begyndt at træne. 15 £ og fra Forever 21

Nattens hus bind 11 & 12. Jeg er vild med denne bog serie og er begyndt og læse den igen og det er da også dejlig med en god bog, både når det er dårligt vejr, men også når solen skinner, så det dejligt at slikke sol med en god bog. 119,95 pr stk, kan nemt findes på tilbud i de forskelige boghandler.

NYX Tame & Frame bryn farve er virkelig noget jeg vil elsket at eje, sær fordi jeg begyndt at lege med at tegne mine bryn op og elsker hvad et par optegnet bryn kan gøre ved mit ansigt og så har jeg hørt RIGTIG godt om den. 65,- i Matas.

BH Cosmetics Galaxy Chic kunne være sjov at eje, mest fordi det er øjneskygge der er lavet med inspiration på planterne og andre ting i rummet. Jeg er ikke fan astronomi, men jeg synes da det sejt dem der virkelig godt kan lide det. Jeg tro grunden til jeg ikke er fan af det, er fordi at mit første måde med snak omkring stjerne handlet om at solen vil gå ud en dag, og jeg ikke et fan at snakke om døden osv, det går mig for meget på. Men Galaxy Chic kan fåes for 19,95£

Canon Kamera taske. Jeg har jo sagt hvorfor jeg gerne vil have den, så den historie slipper i for. 449,- hos Elgiganten.

Buksedragten er virkelig i en lækker farve og findes i en størrelse 44, som er meget godt, når jeg både er høj og bred. Jeg synes nemlig at buksedragter er det sværeste at finde til mig, fordi min overkrop kan godt være der, men de er ofte for stram om min store røv. 199,- H&M

Clinique Pore Refining Stay-Matte HydratorClinique Superdefense SPF 20 Skintype 1+2. Jeg er virkelig blevet fan af Clinique, selvom at mange er utilfreds med det, så er jeg fan, det hjælper med at holde min hud pæn. 360,- for Stay-Matte og 395,- for SPF fåes i Matas

Blomster toppen er jeg fan af, fordi der er blomster på, men også fordi man får lov til at have sine nøgne. 15£ Forever 21

Ingen kommentarer:

Send en kommentar