Sider

tirsdag den 29. juli 2014

Mors lille dreng = God mad


Igår havde vi besøg af min storebror, og som altid, består det af rigtig god mad, som vi normal ikke får, med mindre vi får gæster over at spise og har meldt at de kommer dagen før. Vi fik ko og lam, som var blevet grillet. Vi fik lækker salat og hjemmelavet hvidløgsmør til og jaa, det var bare rigtig god mad.
Jeg elsket virkelig lammet. Det virkelig noget af det bedste kød man kan få(Efter min mening) Jeg tror at grunden til jeg elsker det så højt, er fordi det ikke noget man får så tit igen. Sidste gang jeg fik lam, var for godt 2½ år siden, hvor det var på en pub i England, det sidste gang jeg kan huske jeg fik lam.

Vi starte med at få noget lækker muskatvin.Vi havde nemlig nogle flasker fra dag jeg blev konfirmeret. Jeg havde været lidt dum og ikke spist rigtig noget hele dagen, så jeg blev lidt hurtig påvirket af det, og jeg bliver normalt ikke hurtig påvirket af alkohol, når jeg bare har spist godt i forvejen.

Vi spiste så maden  og hygget os, og drillet min storebror lidt, fordi min mor mener det på høje tid han finder sig en kæreste, men  det endte med også at vi drillet min mor, for i følge hende, skulle det også været en hun havde godkendt.

Til dessert fik vi freskerne, ved smør, puddersukker og mandler, som  lige havde været i oven i 15 minutter på 200° Det smager virkelig lækkert, også skal der bare lidt is til.


Jensen var klar hele aften, for hvad hvis der faldt noget ned.De sad og skulle kommenter på en tyk dueSagde hun holdt godt øje med maden

Ingen kommentarer:

Send en kommentar