Sider

mandag den 30. juni 2014

I love Ebay! B-Day

Som i nok ved har jeg snart fødselsdag, og derfor betyder det gaver.

MEN jeg holder ikke nogle fest, men håber bare at den nærmest familie der vælge og vil give mig gave, bare give mig penge, da jeg har MASSER af ting fra Ebay jeg vil elske og eje, og fordi der ikke rigtig noget fra butikkerne her hjemme jeg har lyst til at eje, og hvis jeg har synes jeg det få dyrt.

jeg har regnet sammen med de ting jeg alle helst vil have hjem, at det ca. koster 800 kr. :3
Jeg har valgt og vil dele dem med jer og hvis du selv kunne tænke dig dem, så skal du bare klikke på billedet også kommer det frem :D

OG EN TING TIL!


Håber I har fået en god start på ferien, hvis i har ferie. Håber det gået godt hvis du er været til eksamener, og hvis du blevet færdig uddannet eller studenet så TILLYKKE! Og husk, at livet ikke kun er om 12 taller, men at vise hvem man er og lave det man er god til og det man brande for :)


3 kommentarer:

 1. Super fede ting! :D Husk dog lige at der kommer told på alle de ting, der ikke er fra EU - kan se en del af dem er fra Kina og lign. så du skal betale en god del mere end de 800,- hvis du bliver fanget i tolden ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. I know, men jeg kun blevet taget 2 gange, og det fordi det var lidt tunge parker :3 <3
   Men tænker også at jeg ikke bestiller dem alle på en gang, men så lidt afgang, så jeg kan vente og se om der kommer told eller ej :3

   Slet
  2. Plus, de fleste af tingen er under 80 :3

   Slet