Sider

søndag den 18. august 2013

Things about me!

Heej alle I dejlige mennesker der ser det her ;)
Jeg vil så lige skrive nogen sjove ting om mig og min familie, da jeg de har en stor betydning for hvem jeg er. ;)

 1. Jeg hedder i virkeligheden Marie-Louise, så Angie er bare et kælenavn/kunstnernavn jeg har. ;)
 2. Jeg kommer fra Fyn, Omkring Middelfart, for at have det helt på plads. :)
 3. Mine forælder er skilt, de blev det da jeg gik i 2. klasse, men det ikke noget jeg rigtig ligger mærke til, da de stadig kan snakke sammen som venner, men det ikke altid det går med at man kan bo sammen, bare fordi man er gode venner ;) 
 4. Jeg bor hos min mor, og er rigtig glad for det ;)
 5. Jeg er født i 1997, den 6. Juli
 6. Jeg kan rigtig godt lig skolen, og får da ikke helt så dårlige karakter igen. Kun lige i engelsk eller dansk. ELLERS er resten på eller over 7 ;)
 7. Jeg har været på efterskole i et år, i 9. klasse. ;)
 8. Jeg gå nu på en privatskole, da vi ikke havet råd til at jeg kunne gå på efterskole et år mere, selvom det var plane. Men efter som min mor er dsv. gået ned i løn, kunne der ikke blive til det.
 9. Jeg har ikke noget fast arbejde, da jeg ikke rigtig gide og arbejde i en burtik, da det ikke er mig. Jeg mere et menneske der hele ville passe børn eller hjælpe min far. Som også er det jeg gøre. Jeg syns det dejligere.
 10. Min far bor på en gård, og har tit masser af arbejde. Jeg siger tit ja, da man så kan være bekendt og spørge om penge, men også få at får et beder forhold til min far. Jeg ikke haft det samme forhold til min far, som mine storebror og storesøster har haft, fordi der jeg ikke var ret så gammel, blev min far lam i venstre side, og det tog ikke kun fysisk på ham, men også psykisk på ham. Jeg har efter været på efterskole, begyndte og have et bede forhold til ham, og hjulpet ham noget mere.  Fordi jeg nogen gange på efterskolen savnet at være sammen med min familie, men ikke kun det, men også de omgivelser der er der hjemme. Ikke kun min mors kærlighed, men også der hvor jeg vokset op, før mine forældre blev skilt.
 11. Min far er mellem af menighedsrådet(Det noget inde for kirken) Men det ikke sådan at jeg opvokset med det med gud og Jesus, det er noget jeg har lært i skolen.
 12. Jeg konfirmeret, men tro ikke rigtig på Gud, som sådan. Jeg blev det fordi det var min mormors sidste ønske, før hun døde.
 13. Min mormor døde af kræft i 2007. Hun betød rigtig meget for mig, fordi det var der jeg har de fleste af mine barndoms miner fra. Jeg har få gange fået spørgsmålet, om det var vigtig få en at have EN bedsteven/veninde, da man var lille. Hvor jeg svaret; "At for mig var det ikke vigtig, for min mormor var en slags bedsteveninde for mig"
 14. Min morfor døde i 2010, lige efter vi havet været ude og besøg ham på hospitalet. Han var blevet indlagt, og min mor og jeg, var taget ud for at besøg ham. Min ene moster skulle havet været med, men kom ikke, og hun fortråd det lidt. Jeg kan huske at det var snevejr. Da vi kommer hjem, gå jeg i seng med det samme, for det var skole dag, næste dag. Min mor fortalte næste dag, at han havet sovet ind, og det var sket næsten en time efter vi var kommet hjem der fra.
 15. Jeg tro på at hvis man virkelig gerne vil noget, så skal man kæmpe for det, for alt kan ske hvis man kæmper for det. Min morfar var ikke fra den rigeste familie, og skulle allerede som 13 årige, hjælpe med at tjene penge, for at hjælpe til med familien kunne overleve. Min morfar døde med lidt over 1 mio. på kontoen og skyldte ikke noget til nogen.
 16. Hver gang jeg køre over den nye lillebælts bro eller storbælt, så tænker jeg på min morfar, da han har været med til at bygge dem begge.
 17. Min farfar døde da jeg var lille, og jeg har ikke rigtig noget forhold til min farmor. Min farmor kan ikke rigtig så godt huske, eller noget. Og jeg har ikke lyst til at bygge noget forhold op med hende, da jeg ikke vil huske hende, som en svag person. Ikke fordi jeg er hjerteløs, men når jeg aldrig har haft et forhold til hende, vil det være mærkeligt at skulle få et.
 18. I 2010 blev jeg moster. Min søster der 6 år ældre mig fik en dreng. Min søster er ikke den eneste i familie som får barn som 18 årige. Min mormor fik min mor da hun var 18, min mor fik min storebror da hun var 18, og jaa, søstre får barn da hun er 18. (Sjovt at det står udfor punkt 18, havet ikke planlagt det.)
 19. Jeg elsker at læse, det får mig til at tænke på noget helt andet.
 20. Jeg Kunne rigtig godt tænke mig at blive skolelære, da som nævnt får, så vil jeg helst have et "forhold" til de menneske jeg skal omgås med. Det er også derfor at jeg ikke gider og sidde i en burtik, for det har ikke rigtig gjort en forskel det du har gjort, for det noget ALLE kan.
 21. Jeg har en Basset Hound, som hedder Fru Jensen, og jeg elsker at tag billeder af hende, med mit Canon 1100D
 22. JEG HADER DEN DATO JEG HAR FØDSELSDAG PÅ! Mest fordi at folk ente er på Rosekilde, eller ude og rejse, og derfor er der ikke så mange der ønsker mig tillykke igen :'( Snøft, jeg er et meget sårlig menneske.
 23. Jeg har fødselsdag den 6. Juli, og min søster den 12. Juli. Jeg blev født det år da min søster blev 6 år gammel.
 24. Jeg har aldrig rigtig kunne enes med min søster.
 25. JEG HADER FÅR MANGE SMÅ BØRN PÅ ET STED... Og jeg hader når jeg ikke bare må spise min slikkepine foran dem. Sorry, men du vil hele ikke sige til en fremmede, at han/hun ikke må spise slikkepine foran dit barn, fordi dit barn ikke kan få en.
 26. Jeg har ALDRIG haft en kæreste, og er ret ligeglad med det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar