Sider

torsdag den 16. januar 2014

smugkig! Ebay

Så før I lige et smug kig på hvad for nogen ting jeg har bestilt hjem fra Ebay, mest fordi jeg har lyst til at dele det med jer. <3


Det første jeg har bestilt er den her kjole, som også har været i mit nyeste Ebay indlæg den er lige som den skal være, stram ved brystet og puftet/løs ned af. <3 Også fordi jeg kun eje 2 kjoler, og synes det kunne være dejligt med en nye, så man kan varige i mellem dem. :) Har ikke noget i mod at se i det samme, men det kan også blive for kedeligt hvis det kun er det samme :)

Det næste er de her sko, det dog nogen kopier, da jeg ikke gå op i om det ægte, jeg er typen der helst vil have noget svært til billig penge, og der mange gang hvor min kærlighed til nogen fede ting forsviner fordi de dyre. <3 du kan finde dem her


 Samsung Galaxy S3 Eiffel Tower: Goldfinch Snap-On Cover
De sidste to ting jeg har købt, er jo de her covers, som jeg har bestilt til min mor og jeg, og som sagt i tidlige indlæg, var det fordi jeg gerne vil tage en tur til Frankrig med min mor. <3 Det til HTC One x findes her og det til Samsung Galaxy S3 er udsolgt fra den ebay bruger, men fandt en side hvor de også sælge dem, men ved ikke om den er sikker, ellers så det bare søge på Ebay, efter det der ligner :)

2 kommentarer:

  1. Ufff der løb hele min løn vidst! Jeg tjekkede også dit eBay indlæg ud med den sorte blonde kjole og faldt pladask for flere af tingene! Har du modtaget dine varer og tror du, at siderne er til at stole på?? Er så fristet til at købe de der galaxy leggings, den sorte blonde kjole og skoene fra det her opslag!

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg bestilte ig år og du kan stole på Ebay, har købt flere gang, men der tit lange vente til, fordi der mange gange er fra Kina af. Og det fleste søde mennesker. Jeg havet en gang bestilt kjole i forkert størrelse og skulle brug den hurtigt, så fik en ny billiger og skulle bare selv sælge den jeg fik forkert. ;) og man kan tit finde ting billiger på Ebay ;) og der er ALT ;) Håber dét kan hjælpe på din overværelse ;)

      Slet