Sider

onsdag den 20. juli 2016

New in - Beauty Time


Jeg havde jo lovet at vise de ting, jeg havde fået hjem, frem. Jeg beklager lige ventetiden, men da jeg lige valgte at bestille to paletter hjem, tænkte jeg vil vente til de var kommet hjem og derefter frem-vise tinge til jer, samt give link til hvor I kan få dem, plus også give min mening omkring tinge.

NYX Make Up Setting Spray - Matte Finish/Long Lasting: Jeg købte min på Cocopanda, men jeg har linket til den ved Matas, da de åbenbart ikke har den mere på Cocopanda. Jeg gav 71 DKK for min ved Cocopanda, og den koster 80 DKK ved Matas, så det ikke det store man spare. Jeg er rigtig glad for den, det min første setting spray, så kan ikke snakke om i forhold til andre, men jeg har kunne græde og stadig have en make up der så godt ud, så det helt klart noget jeg vil købe igen.

NYX Jumbo Eye Pencil Milk: Jeg skulle bruge nogen vide eje nogen vide eyeliner, så jeg kunne få lavet et bambi make up på mig selv, da jeg i længere tid godt gad og prøve det. Købt Cocopanda, over til 55 DKK, og jeg er ret vil med den. Der er billeder af det bambi make up jeg fik lavet, længere nede i indlægget, eller kan du også klikke her. Jeg købte også NYX Mchanical Pencil Eye, til 47 DKK, men mår ærligt sige, at denne type eyeliner er jeg ikke fan af.


NYX Studio perfect primer - green: Jeg tænkter vi lige så godt kan blive færdig med snakke med NYX, nu når vi er igang. Jeg har købt en lækker primer fra NYX(Jeg glemte detsvære at få den med på billederne og opdaget det først nu da jeg skulle til at skrive inlægget, sorry)
Denne primer er en der hjælper med at dæmpe rødmer i ansigtet og den er faktisk god, nej den fjerne ikke det hel, men det også lige meget når man kommer make up på. Så den er jeg glad for, købt ved Matas til 110 DKK. Jeg har før prøvet primer fra Rimmel London, men var ikke fan af den, den var for creamet til min smag.

NYX Tame & frame tinted brow pomade - chocolate: Det sidste NYX produkt jeg fik fingerne i for denne omgang, var en lækker farve til bryne, selve produktet er jeg ret vild med, men detsvære er den lige lidt for lys til mig, dog beholder jeg den også må jeg købe en mærker. Har jo nemlig fremtidsplaner om lyser hår og jeg er ikke fan af lyst hår og mørke bryn. Jeg gav 65 DKK for dette lækker produkt hos Matas og jeg synes den er god at arbejde med.Beauty Blender - 1 Pink Blender With Solid Cleanser 28 g: Jeg skulle til at have skifte min Beauty Blender ud, som jeg havde fået med i min Februar Goodie Box. Jeg var også vil med sæbe man fik med, som nemlig var til at rense børste og selve Beauty Blender med. Jeg ved jeg sagde i videoen hvor jeg vidste min Box frem, at jeg ærligt bare havde det fint med de make up svampe jeg havde i forvejen, men jeg gav den en chance og blev ærligt meget forelsket i den. Så valgte at købe dette sæt hos Cocopanda til 151 DKK, Jeg glad for den beholder sæben er i, da det så meget nemmere at opbevar den på en ordenligt måde.

Beauty UK Lipstick Nr. 16 Pink My Ride Wet Look: En mega lækker læbestift, men en rigtig lækker pink farve. Jeg købte den mest fordi den var billigt og for at se om det en farve jeg vil kunne lide. Jeg skulle nemlig bare købe for lidt flere penge også var der gratis fragt. Den er købt ved Cocopanda til 24 DKK og jeg ret vild med farven og den holder faktisk også ret godt, i forhold til prisen, så det er da klart et mærke jeg vil prøve igen.
Nilens jord Eyeliner Pen Black: Jeg skulle bruge en ny sort eyeliner, da min gamle ikke var god at samarbejde med. Denne her fra Nilsen jord er jeg allerede blevet fan af, og er general fan af Nilens jord, og har da også haft en fandonation der fra, som jeg var ret glad for. Købt ved Matas til 95 DKK.

Essie Bikini So TeenyEssie Play date & Essie Treat Base Coat Grow Stronger: Jeg har altid været fan af Essie neglelak, og da de jo havde 3 for 2 og endelig mest skulle have en Base Coat, så kunne der da nemt godt ryge to neglelakker med ned i indkøbs kurven. De er købt i Matasnormalt prisen for lakkende er 99,95 DKK og 114,95 DKK for Base Coat.


Coastal Scents 252 Ultimate Eye Shadow Palette: Er som navnet siger en skøn palette med en masse skønne farver, jeg havde en forvejen, men da den ikke var særlig god og jeg her på det sidste fik en større og større mistanke at den nok var fra Kina, så skulle den bare ud. Jeg kan godt lide farverne der er med den og de også super nemme at påføre. De dog ikke så holdbare, i forhold til hvis man knopper i dem. Dog klager jeg ikke, i forhold til prisen som nemlig er 238,93 DKK, hvilket vil sige under 1 krone per øjneskygge. Jeg har købt min over siden beautystore4u, hurtig fremme, så det er bare dejligt.

BH Cosmetics Galaxy Chic Baked Eyeshadow Palette: Er også en palette som er købt ved beautystore4u, jeg købte den mest fordi jeg synes det var sjovt med dette galaxy tema som den nemlig har. Den er som den anden palette nem og påføre, men de hele ikke de mest helt holdbare når man knopper i dem, men wow farverne er bare skønne og elsker dem, de har alle en metalisk glød over dem, så bare gøre dem wow. Jeg gav 176,87 DKK, så til den pris er jeg glad. Der er 18 farver i, så det er lidt under 10 kroner per øjneskygge. Jeg er fan af den.Ingen kommentarer:

Send en kommentar