Sider

mandag den 25. januar 2016

Vegetar Tærte - Mad #1

Efter at jeg er blevet vegetar og genral bare mere i køkkenet, tænkte jeg at jeg nogle gange ville dele nogle billeder af hvad jeg får lavet og linke den originale opskrift, dog også fortælle hvad jeg gjorde, da jeg nogle gang kan lave nogle små twist.
Jeg synes helt klart at det der er mest træls når man følge en opskrift er at man kan IKKE se hvad det er de mener man skal gøre og derfor blive jeg ofte forvirret

Det første mad indlæg er en grønsags tærte


Noget jeg ALTID starte med er at skære tinge ud og putte i skåle, fordi at så er alt klart til at skal bruge det. Jeg havde dog bytte nogle ting ud, jeg brugte porre og forårsløg i stedfor at have rødløg og ramsløg. Den ene tærte kom der skinketern i, fordi at min far SKULLE have kød.

Jeg lavede ikke min egne tærtedej, men kørte en færdig en i Rema, da jeg ikke orkede det.


Skyr og æg bliver pisket godt og grundigt


Jeg komme derefter min porrer, forårs løg og kål i og pisket videre.


Jeg valgte at blande mine krydderier med chili, før at det kom i maden.


Derefter kom jeg ost i den ene, i den anden kom der ost og skinke i også videre med at røre sammen.


På den tid det tog mig at lave fyldet, var dejen færdig med at skulle være i de 10 minutter uden fyld. Være dog OBS på at den krymper lidt, så hvis der er noget fyld der går ud over kanten, så er det ikke et problem.


I med fyldet også det sidste ost på, samt tomater. Jeg ved ikke om det bare var mig, men der stod ikke hvornår tomaterne skulle på, men kunne se på billedet på siden, at de lå øverst, så regnet jeg også med. Der står også at du skal bruge 4 tomater til en tærte, jeg bbrugte 4 til de to tærter jeg fik lavet.


Jeg startede med at give 25 minutter, fordi at jeg altid vil kunne give den mere, men ikke mindre.


BUM! En færdig tærte!
Jeg vil dog sige at den var god da den var varm, men da den var blevet kold og jeg havde taget rester med i skole, så var jeg ærlig ikke så vild med den.
Det sove var, at dagen efter, havde jeg både taget med i skole, men tænkte også til min aftensmad, fordi vi skulle have biksemad. Jeg endte ikke med at få tærte om aften, fordi det skulle den gode kødspiser min Far have, samt så fik min bror også lov til at smage.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar