Sider

lørdag den 28. november 2015

Insta Life! - Friends Date, Crazy and Love

Jeg har nu fundet lidt frem som har forgået på min IG den sidste måned. Jeg har ikke været så aktiv på bloggen, men det mest fordi at jeg ikke rigtig følger jeg har så meget at dele med jer, som er lidt større ting, fordi at det meste min hverdag bare er det samme lige for tiden, og tænker nok i vil synes det træls og kedelig.


           

            

Jeg har fået en rigtig god veninde, som jeg mener jeg har fortalt om før. Jeg vil virkelig sig at jeg er RIGTIG glad for at mødt hende, selvom at jeg ærlig ikke var så glad for at være i hendes selskab, fordi at jeg er meget mere åbne og hun er som en musling der var svær at åbne, dog var perlen inde i det bedste der kunne ske. Jeg er glad for at være sammen med hende. Hun er klart en af mine bedste venner.

           

           

Jeg var en lørdag efter arbejd ude og kørte med kirkeblad med min far, hvor jeg fik taget nogen okay billeder, selvom det var med min mobil. Det var rigtig hyggelig, selvom det også var en del kold.

           


Giv mig lige ret i at det er pæn. Julie forstod ikke helt hvad jeg mente da jeg sagde en hurtig skitse. Hun er ikke selv glad for det, men hvilken kunster brokker eller har gjort det, over sine egne ting.           

           


Det er den tid på året, hvor det virkelig er mørkt om morgen når jeg skal med toget. Julie mente at vi skulle ned og kigge på Julielys i Odense by. Jeg vil sige at jeg halv fortryder det, for den pige. Ja, lad os sige at hvis de tog lysene ned igen nu her, så vil vi have en pige der vil være meget ulykkelig. For så havde man taget slikket fra hende. Men det virkelig flot og tro det første gang jeg ser det i Odense. Jeg må ærlig være kold og sige at midten af Odense gågade, var pænere end det jeg sidste år oplevet på strøget i København.

           

FUCK JEG HAR SAVNET EN BASSET HOUND! Ikke fordi jeg ikke godt kan lig Magnus. Men Albert! AMEN Jeg er sikker på at der kan komme de sødeste billeder ud af ham, plus så er han dejlig blød. Han er ikke glad for at man vil snakke med ham når han sover, men når han er vågne og jeg alene med dem, så er der rigtig slås kamp om min kærlighed, det dejligt, men også træls. De gøre det også når jeg bare gerne vil lave min lektier.

           


Så skal der også lidt selfie til. Jeg har fået det lækker halstørklæde fra eBay. Det er virkelig lækker og varm, og til ca. 57 kr. Så er det virkelig det vær! Jeg er rigtig glad for det. Jeg har også fået nye briller. Jeg begyndte at have det svært med at se tavle, når jeg sad bag i klassen. Normalt sidder jeg foran, men Julie hader det. Jeg gik så til min optiker, som jeg ikke havde været ved i godt 3½ år. Jeg fik de her lækker runde briller for 1400 i alt. Jeg er rigtig glade for dem. Men jeg bruger dem KUN til skolebrug og arbejd, da det er der jeg har mest behov for dem. Jeg er glad for hvad de gøre ved min næse, jeg synes mine gamle fik mig til at ligne jeg havde en bred og tyk næse.


           

Sidst men ikke mindst. SUSHI! Jeg var på Black Friday med Julie, hvor vi fik Sushi. Det var virkelig noget god mad og kan virkelig godt lig sushi, sær når man er på shopping, for det mætter godt og så det ikke for dyr. Jeg fortæller mere om min Black Friday, I et andet indlæg, hvor der lidt flere billeder der fra.


Jeg vil runde af og sige tak for denne her gang.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar