Sider

lørdag den 24. oktober 2015

Drama, Mord og MERE Drama


Årrrg Netflix, min gode ven! Der er bare så mange dejlig serie på den dejlig Netflix. Selvom jeg er træt af at den ved nogen serie er langsom til at opdater dem, så brokker jeg mig ikke over det dejlig udvalg. Jeg vil lige fortælle jer lidt om de serie jeg ser mest for tiden.


Den første serie er Ripper Street, tage sted i 1889, i East End London. Det første afsnit finder de en luder som er blevet slået ihjel, og de regner med det samme at det er Jack the Ripper der er tilbage. Jeg elsker virkelig historiske film/serie også det med det engelsk krimi gøre det bare MEGET bedre. Så hvis det noget for dig, kan den HELT klar anbefales.


Jeg tro det er de færreste der ikke har hørt om Downton Abbey. Jeg næsten blevet færdig med den nyeste sæson der er på Netflix. Men kort sagt handler hvordan hele livet for familie ændre sig, der den opregnlig arving til Downton Abbey dør, da Titanic synke, og den nye arvrig til familie er en der er opvokset i blandt middelklassen, hvilke ikke alle er for glade for. Kan klart anbefale hvis man godt kan lig engelsk drama.


Den næste serie er Reign. Igen er ved det engelsk historie og dog ikke helt. Serien om handler om Skotlands dronning Mary(Marie på dansk), som var kusine til Elizabeth I. Serien omhandler om hvordan at Mary skal sikker der ikke kommer for meget ballade med England og undgå krig, men hvordan hun skal finde en stærk alliance med Frankrig, ved at gifte sig med Frankrigs næste konge. Det her går ikke helt let og der står en del ting i vejen.
Jeg vil sige, at man skal nok ikke tro så meget på hvad der sker, da der en del ting som ikke helt er historisk korakt, men det gøre det også bare til en FED serie også fordi hvor meget ved vi endelig fra den tid? 


For være ærlig, så valgte jeg kun at se denne her serie, fordi at Lady Gaga er med i den. Seriens navn er American Horror Story, og jeg lige blevet færdig med den første sæson. Jeg vil sige at jeg valgte at se første afsnit i fuld sollys, da jeg gerne vil se om det var noget jeg kunne holde ud at se, da jeg NEMT kan blive bange. Men jeg blev vild med den og synes den er virkelig godt lave. Ja, hvad kan man fortælle om den. Ja det handler om det her mordhus, hvor det er at ALLE der er dø på grunden forbliver fanget som ånder. Den familie der flytter ind har oplevet en masse kaos, og det hjælpe ikke på problemerne ved at flytte ind i huset. Kunne godt sige mere, men er bange for at fortælle for meget.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar