Sider

torsdag den 30. oktober 2014

Fest kjoler - #NELLY - #Ebay - #H&M

Jeg er sikkert mod arbejdet, når det her blevet slået op(Det gode ved at kan planlægge indlægs, er det ikke bare kommer som en sandstorm)


Jeg fundet en del festkjoler, som jeg tænkte jeg vil vise jer.

1 - enkel hvid kjole. Jeg synes den er rigtig sød, fordi den er enkel, men fordi den nem kan piftes op med smykker, så efter min mening kan den både bruges til gå i byenfester, men også til familie fester. 2 - Nok ikke en jeg vil gå med, fordi at den slags kjole ikke ser godt ud på mig. Men stadig fed en, og helt klart en man skal tage på hvis man vil lægges mærke til. 3 - Nok det mere venlig pattelte kjole, men stadig en i min mening der kun kan gå til at gå i byen. Fordi at jeg ikke synes høre til familie fest. 4 - Er så den mere tæt siddende pattelte kjole. 5 - Super sød kjole med det her puf i det, som jeg elsker, og på måde mener det mig lidt om en hekse kjole. 6 - En rigtig sød kjole. Som både kan bruges til at gå i byen og til familie fester.1 - har det her lidt sjove "Skørt" som jeg godt kan lig ved kjoler. At den puffer i et kort stykke, men dog så er hel flad resten af vejen. 2 -  Den er dog lidt mere anderleds, fordi modsæt til de så mange andre, så er den ikke så visen, men også rigtig sød, fordi den har lidt klassisk stil over sig. 3 - Da jeg først så den, tænkte jeg nok mest "Fræk undertøj" fordi den rigtig meget godt kunne minde om det med de farver og mønster den har, det kan også være det mig der er mærkelig. 4 - Er en fin enkel kjole, som jeg sikkert kunne se mig selv i. Jeg vil nok bare ende med at pifte den op, ved at sætte nitter i top kanten, da den på en måde er lidt kedelig. Men så det jo også lidt at pifte op med smykker. 5. Slange kjole, andet er det ikke sige. Jo at man nok skal overvej hvordan komme til sidde på en. Men en typisk gå i byen kjole. 6 - Jeg tænker den mere høre til familie fester. Synes den er lidt for pæn til at være sammen med en masse alkohol og druk. Jeg kan godt lig farven, da den meget berolig.
1 - Lækker kjole med lidt glimmer i og åben ryg, som er blevet meget populær. 2 - Igen en enkel sort kjole, som har det her perler på hals kanten, som også er bag i, hvor der også er åben ryg. 3 - Er en kjole der meget ligner sig selv foran og bag på, da der både åben foran, men også åben bag på. 4. Er en kjole som jeg har set mange har spurgt efter på americandreams, men jeg dog fundet på Ebay, og til en anden pris. 5. Er en meget enkel kjole, som ligner at det er nederdel og crop top. Jeg kan godt lig det, os det hele taget det med crop tops.  

3 kommentarer:

 1. Det er nogle helt vildt flotte kjoler, du har fundet!

  Mathilde | MATHILDE JULIE

  SvarSlet
 2. Hej Mathilde :)
  Er jeg rigtig glad for du synes, og er også selv glad for det.

  SvarSlet
 3. Super flotte kjoler - bare irriterende at når man trykker på tallet så kommer man ind på siden og ikke kjolerne 🙈😅

  SvarSlet