Sider

lørdag den 10. maj 2014

En hurtig idé, til mors dagEr du lige som mig, og ikke fået købt/fundet på en gave til din mor, så kommer jeg med nogen idéer, som jeg selv kunne finde på at bruge.
- Dæk et fint morgenbord, køb noget franskbrød, eller rundstykker, fra den lokale bager. Lav kaffe/te, hvis din mor godt kan lig det. Kog nogen blødkogt æg. Måske lave røræg. Bare lav et fin morgenbord. :)

Ja, det lyder måske mere man vil give til en på Valentines Dag. Men de fleste kvinder elsker at få Blomster og Chokolade, og det ikke fordi det skal være en buket til flere 100 kr. Det kan fint bare være en lille en til 100 kr. og en lille æske chokolade. Det er tanken der tæller. :D

Hvis du ikke den der lige står for rengøring der hjemme, kunne du være sød og gøre rent, vaske gulv, tørre af fra støv, gøre wc'et hoved rent osv. Det vil da være dejligt at hun ikke skulle tænke på, den ene gang. :)

Det behøves ikke være noget stor og vildt du laver. Det er det samme som med blomster og chokolade, det er tanken der tæller. Du kan nemt lave en pasta ret, hvis det ikke er fordi du normal laver mad. Hvis du normal laver mad, vil jeg nok anbefale noget andet end en pasta og pizza.

Det kan være til hvad som helst, til biografen, til en kage butik, til Matas, til et shopping center osv.
Det kan også være et hjemmelavet gave kort, hvor du giver hende "en dag med dig" Det kan være du siger at gavekortet går ud på at i skal ud og shoppe, spise og i biografen, eller andre ting du gerne vil opleve. Det kan være i laver jeres egne skønheds salon, hvor i ligger ansigts masker(Man kan få dem billigt i Matas), order negle, og bare rigtig mor datter hygger.

Lav dit eget "Verdens bedste mor" Diplom. Du kan lave et i Word, eller PowerPoint. Du kan også bruge photoshop og ligne, hvis du ejer det. Du kan også sidde og være kreativ og sidde og klister et på et stykke papir, hvis det er det du følger for. Kun fantasien (Og tiden) sætter grænser :D

Sidste mulighed er at lave en kage. Pynt den, gøre den fin. Skriv måske "Verdens Bedste Mor" på den.
Hvis du ved hvad hendes ynglings kage er, så lav den. Hvem elsker ikke kage? :DJeg håber I kan bruge idéerne, hvis i var lidt lost. :) <3


2 kommentarer:

 1. Tak for redningen, havde glemt alt om mors dag! Jeg bager sgu lige en kage :D

  Hilsen Julie - denmiserable.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Glad for det kunne bruges :)

   Slet