Sider

lørdag den 8. marts 2014

Angie's wish list!

Heej dejlig mennesker!

Jeg ved været noget tid siden jeg har været på bloggen, men køre med en masse personlig problemer i min hverdag for tiden, så det ikke lige været humøret til at skrive på bloggen :)

Undskyld mange gange :)


Jeg vil så lave en lille liste over nogen ting jeg ønsker mig :i


1. Jeg ønsker mig virkelig et job, jeg hader at jeg aldrig rigtig har penge på kontoen og derfor ikke bare kan spørge folk spontant om man vil med i biffen.369 ,-

2. Jeg ønsker mig virkelig de her sko, da jeg mangler nogen lyse pæne sko til en sød kjole jeg har :) Og det bedste er det er i en størrelse dino fødder :)
product image
25,95 Euro


3. Denne fede top her :) Vil være så dejligt at eje, også fordi jeg elsker sådan slags toppe, men helt vild med den her, fordi det ligner den er slidt og nitter på. :) og synes at Tally Weijl er en super fed butik

💯

4. En mave jeg vil være glad for. Jeg nu igang med at træne min mave en gang i mellem, da jeg gerne vil tabe mig på maven. Jeg har ingen planer om den skal være super skinny, men jeg vil bare gerne tabe mig lidt på maven, så jeg kan selv være stol over at vise den frem. Det er jeg ikke helt nu. :)
Clothes

5. Når jeg før et job og nogen penge, vælge jeg og vil rydde op i mit tøj og købe noget nyt hjem, som mere er den stil jeg gerne vil have, lige nu gå jeg mest i det jeg godt kan lig, som har været nogen man kan få til billig penge :)


Håber I nød dette indlæg, og igen undskyld

Møs

Angie <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar