Sider

onsdag den 12. februar 2014

My Familie


Nogen ønsket mere personligt fra mig, så det før i :)
I før nu lidt om min familie.


Jeg har en storesøster og en storebror. Mine forældre er skilt, og blev de omkring anden klasse. Jeg tænker ikke rigtig over at mine forældre er skilt, da de stadig snakker godt sammen. Min far er lam i venstre side, og har været det siden jeg var lille, så jeg ikke haft det samme tætte forhold til min far, som mine søskende har haft, som også var grunden til jeg valgte og vil bo hos min mor. Jeg begyndte i en overrække og komme mindre og mindre ud til min far, jeg tro mest at jeg kom der ud, fordi jeg ikke synes han skulle være alene, men efter han fandt sig en kæreste, begyndte jeg at komme mindre der ud. Jeg begyndte dog at se mere til min far igen, når jeg var hjemme fra efterskolen. Jeg begyndte også at hjælpe ham med en masse praktiske ting, min far er selvstændig landmand, og klare sig overraskende godt i forhold til at han er lam, jeg ser ikke min far som en svag mand, men som en stærk mand der gøre alt hvad han kan. Jeg glad for at jeg kan hjælpe min far, og jeg hjælper ham også en gang i mellem, her efter jeg kommet hjem fra efterskole, det på en måde meget dejligt at jeg ikke har fast arbejde, og i sted for "arbejder" for min far og før "løn", fordi jeg kan bestemme hvornår jeg kan komme og hjælp, og at jeg ikke skal tænke på at jeg skal arbejde, plus at jeg har en del skole ting.

Min mor arbejde som SOSU assistent og køre aften arbejd. Jeg er rigtigt glad for hun er gået fra at være leder til at skulle være assistent, fordi at hun som leder skulle tage uddannelse, + have fuldtids arbejde, og man kunne let se at det tog hårdt på hende, så jeg har ikke noget i mod hun tjener mindre, så længe hun har det godt. Min mor betyde virkelig meget for mig, også selvom hun kan være for meget, men jeg kan godt lig den slags mor hun er, fordi at hun lytter til mig, men også lidt mere fri, men på den gode måde. Min mor er ikke bange for at jeg ender med at drikke for meget, hvis jeg tage til fester, og hun har hele ikke noget mod jeg ryger til fester, jeg tro hun tænke at jeg er ung og jeg skal nyde livet. Jeg går dog ikke så meget til fester, da jeg ikke så meget for det, og de fester jeg har været med til er elevfester på efterskolen. Jeg mere typen der drikker alkohol, fordi man spiser noget godt mad, og det dejligt med noget vin eller øl til, jeg drikker det ikke for at blive påvirket af det og måske gøre dumme ting, det er bare ikke mig.

Jeg håber I kunne lig indlægget omkring mine forældre, og sig endelig hvis I kunne tænke nogen flere af dem her, ikke der vil komme vildt mange indlægs om det, men der vil komme nogen, nogle gange :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar